Onze website maakt gebruik van Browser cookies. Er worden geen gegevens opgeslagen.

Verzend Informatie

Verzend Informatie

Wij proberen bestellingen die voor 16:00 gemaakt zijn, op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Op zondag en maandag wordt er niet verzonden.Er moet dan rekening gehouden worden met een verzendtijd vanaf de eerst volgende werkdag. De verzendkosten zijn €4,95 per bestelling.

Beschikbaarheid

Onze artikelen zijn soms beperkt op voorraad. Wanneer het product niet langer te leveren is zullen wij je dit z.s.m. laten weten. Wij doen ons uiterste best om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een artikel is uitverkocht of na 2-4 dagen leverbaar is. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met de consument op.


Onze Bezorger

Wij versturen uw bestelling via PostNL.Wanneer er echter een vertraging is bij bijvoorbeeld de bezorger dan zijn wij hier in geen geval aansprakelijk voor. Vanzelfsprekend zullen wij in dat geval direct contact opnemen met PostNL en u op de hoogte houden.


Vragen

Mochten er toch nog vragen zijn ,dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met 0704400450 of mailen naar info@allbyodette.nl